Uw partner in industriële lieren

Industrial Winches is een jong bedrijf, gestart in september 2020. Maar de ervaring en expertise van ons team gaat al meer dan 15 jaar terug in de tijd. Door de jaren heen zijn we alleen nog maar enthousiaster en meer toegewijd en gedreven geworden. 

Partnership

Ons motto is om samen met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen te komen tot de beste lier oplossing voor u. We denken en handelen niet vanuit het merk maar leveren producten die ú nodig heeft om aan al uw wensen en behoeften te voorzien en leveren u alle noodzakelijke informatie.

"Wij bieden de oplossing van lierconfiguratie tot montagevoorschriften"

We partneren momenteel met een breed aanbod merken zodat we u ook altijd tevreden kunnen stellen.  We zijn vastbesloten om ons portfolio alsook het aanbod van merken uit te breiden en te versterken om zo verder te bouwen aan een concurrerende positie.

Klant is koning

Klantgerichtheid staat hoog in ons vaandel, zowel voor de kleine alsook de grote klant. We streven er naar onze kwaliteit continue te verbeteren om te voldoen aan uw verwachting als klant. Customer service staat voorop in het proces; voor tijdens en na de aankoop. Ons doel is ultieme service te bieden onder andere doordat wij u als klant centraal stellen, en niet de merken die we voeren. 

Wij waarborgen hoogwaardige kwaliteit

Een praktisch en essentieel onderdeel is de kwaliteit van het materiaal.  Het risico dat uw processen worden onderbroken door inferieur materiaal willen we samen met u tot een minimum beperken. Ons professionele advies waarborgt dit. Enkel hoogwaardige producten worden optimaal afgestemd op uw behoefte en wensen. Uiteraard ligt de kwalitatieve lat ook hoog voor ons maatwerk en montage van onderdelen. 

We hebben  de expertise én jarenlange ervaring in huis om de gewenste lier in het Offroad & Adventures Experience Center» te monteren, of bij u op locatie. 

We gaan graag de uitdaging aan

We hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd in diverse markten met verschillende toepassingen, maar we staan absoluut open voor nieuwe uitdagingen op dit gebied. Staat uw toepassing nog nergens genoemd? Neem dan toch gerust contact met ons op.
Wij denken namelijk graag met u mee.

Daarom, bel ons op 085 070 69 19 of bekijk onze diensten hier »

Of bezoek onze shop-in-shop in het Offroad & Adventures Experience Center in Son, Ekkersrijt 1337» 

De koffie staat sowieso altijd klaar!